• Aldax AB
  • Holmsund - Obbola Kampsport
  • Port Royal Tattoo
  • Sharp Västerbotten

Hemsida

Vi gör hemsidor som passar dig!

Vi anser att en hemsida ska visa vem man är, oavsett om man är ett företag, förening eller privatperson. Att hemsidan visar vem man är och vad man står för är en grundsten när vi tar fram en hemsida till dig. Vi jobbar gärna med din grafiska profil när vi tar fram en hemsida till dig, både när det gäller innehåll och utseende. Vi kan ta fram en helt ny grundprofil baserat på din verksamhet och om du sedan vill använda den i din grafiska profil så fungerar det alldeles utmärkt.

Att ha all väsentlig information lätt tillgängligt kan enkelt generera nya kunder, medlemmar eller besök på din hemsida och det är något som vi jobbar med rent aktivt. On-page optimering är något vi kan och något vi gärna hjälper dig med för att generera mer trafik mot din hemsida. Statistik för besök, tid, land, region och vilka sidor som besökts kan vi enkelt visa på genom olika verktyg som du får full tillgång till och som vi visar hur man kan använda. Genom detta verktyg kan du även se från vilken källa de flesta besöken kommer ifrån, vilket kan ligga som grund för var du väljer att lägga din marknadsföringskraft.

Vi har flertalet produktioner färdiga som visar på vad vi kan så ta dig gärna en titt på våra referenser, och om du känner för att kontakta någon av dem så är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi er vidare.

När du känner att vi är rätt för dig kan du använda dig av formuläret nedan för att kontakta oss, vi återkommer så snart som möjligt!

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Mobil/Tel

Ditt meddelande